Басты

Аймақтарда Ангелді қалай сатып алуға болады

Пайдалы мақалалар

02.09.2011

Бақбақтан жасалған шырын Бақбақтан жасалған шырын       Жаңа жылдық тағамдарға бай мерекелік үстелдер жақында бізге гастрономиялық рақаттың құндылығын есімізге түсіреді. Жұмыс күндерінде де, мерекелерде де біз өзімізді тәтті нәрселермен еркелетуге тырысамыз және тағамдарымыздың пайдасын да еш уақытта естен шығармаймыз.

одан әрі оқу»

02.09.2011

"Женское здоровье" журналындағы мақала, қаңтар 2010 ж Статья из Журнала "Женское здоровье". Январь, 2010 г.     Қыс кезінде өзіңізді қолайсыз сезініп, жиі салқын тигізесіз бе? Отличная новость: справиться с этими проблемами поможет ANGEL - уникальная соковыжималка холодного прессового отжима с тройной фильтрацией от корейской компании ANGEL CO ltd.

одан әрі оқу»

02.09.2011

Ауыл шаруашылығында қолданылатын химиялық заттардың әсерінен өзіңізді қалай қорғауға болады? Ауыл шаруашылығында қолданылатын химиялық заттардың әсерінен өзіңізді қалай қорғауға болады? Норман Уокердің "Лечение соками" кітабы материалдарынан.

одан әрі оқу»

Салыстырмалы кесте


МҮМКІНШІЛІКТЕРІН САЛЫСТЫРУ   
ANGEL - JUISER салқын престік сығым мен сепараторлық түрдегі шырын сыққыштардың

 

1 кг өнімнен алынған шырынның пайызы Кәдімгі немесе сыртқа тебуші, сепараторлық түрдегі шырын сыққыш
  
ANGEL-JUISER премиум-класс салқын престік сығым шырын сыққышы
Премиум-класс шырын сыққышының мүмкіншілігі 70%-дан - 100%-ға дейін

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

76% мандарин
76% сабақшалы балдыркөк
бидай өскіндері 96% (сығым - құрғақ солома – жанады) 500 г өнімнен алынған тест
92% анар (ашық-қызғылт түстес, өте тәтті, «қышқыл» күйдіргішсіз)
90% алма
90% сабақшалы балдыркөк

88% мандарин
88% ананас
85%  саумалдық
(500 г өнімнен)
82% қызылша % (тәтті, ауыз қуыратын дәмі жоқ)
82% жапырақты салат
ақ қауданды қырыққабат 81%
81% капуста белокочанная
78 - 80% "черри"қызанақтары
(% қанық дәм, консистенция және түс, шырын мөлшері –қызанақ сортына байланысты, тығыз болған сайын, көп болады)
78% қызыл қауданды қырыққабат
77% аскөк
(500 г өнімнен)
76% құлпынай
75% сәбіз
75% асқабақ
72% киви
(ауыз қуырарлық тәтті дәм)
71%  ақжелкен (500 г өнімнен)
50%-дан - 69%-ға дейін
Өнімнің рентабельді пайдаланылуы
67% ананас
67% қызанақтары
"черри" ((тұнбалы мөлдір сулы шырын)
66% алмао
64% құлпынай

63% анар (лағыл түс, сортқа байланысты – қышқыл дәм)
62% киви ((қышқыл дәм)
53% қызылша ((өңездің дәмі сақталады)
53% асқабақ
52% сәбіз
 
0-ден - 49%-ға дейін
Өнімнің рентабельді емес пайдаланылуы
ақжелкен 20% (500 г-нан)
жапырақты салат 20%, , үлпілдек жапырақтары, шпинат
бидай өскіндері 18% (500 г өнімнен)
сібірлік қарағай 1-3%, ,қылқан жапырақ (500 г өнімнен)
 

 

ANGEL-JUIСER-дің керемет мүмкіндігі – дәнді-дақылдар мен тұқымдардан (зығырдан, бидайдан, испандық бұршақ, жүзімнің, анардың сүйектерінен, асқабақ, күнбағыс тұқымдарынан, самырсын жаңғақтарынан және т.с.с.) жасалатын дәрумендік "сүт"