Басты

Аймақтарда Ангелді қалай сатып алуға болады

Пайдалы мақалалар

02.09.2011

Бақбақтан жасалған шырын Бақбақтан жасалған шырын       Жаңа жылдық тағамдарға бай мерекелік үстелдер жақында бізге гастрономиялық рақаттың құндылығын есімізге түсіреді. Жұмыс күндерінде де, мерекелерде де біз өзімізді тәтті нәрселермен еркелетуге тырысамыз және тағамдарымыздың пайдасын да еш уақытта естен шығармаймыз.

одан әрі оқу»

02.09.2011

"Женское здоровье" журналындағы мақала, қаңтар 2010 ж Статья из Журнала "Женское здоровье". Январь, 2010 г.     Қыс кезінде өзіңізді қолайсыз сезініп, жиі салқын тигізесіз бе? Отличная новость: справиться с этими проблемами поможет ANGEL - уникальная соковыжималка холодного прессового отжима с тройной фильтрацией от корейской компании ANGEL CO ltd.

одан әрі оқу»

02.09.2011

Ауыл шаруашылығында қолданылатын химиялық заттардың әсерінен өзіңізді қалай қорғауға болады? Ауыл шаруашылығында қолданылатын химиялық заттардың әсерінен өзіңізді қалай қорғауға болады? Норман Уокердің "Лечение соками" кітабы материалдарынан.

одан әрі оқу»

Пайдалы мақалалар


"Женское здоровье" журналындағы мақала, қаңтар 2010 ж

02.09.2011 | Пайдалы мақалалар

Статья из Журнала "Женское здоровье". Январь, 2010 г.

 

 



Қыс кезінде өзіңізді қолайсыз сезініп, жиі салқын тигізесіз бе?

Отличная новость: справиться с этими проблемами поможет ANGEL - уникальная соковыжималка холодного прессового отжима с тройной фильтрацией от корейской компании ANGEL CO ltd.

 

Нәрлі шырын

Шаршау, апатия, және басқа да қыс мезгіліндегі қолайсыздықтар – жылдың салқын мезгілінде біздің ағзамыз кездесетін дәрумен жетіспеушіліктің салдары. Иммундық жүйенің жұмысы, көбінесе, біздің ағзаға келетін ерекше заттар – энзимдер немесе ферменттерге байланысты болады. Бұл бізді ауру тудыратын бактериялардан қорғайтын ақуыз молекулалары немесе олардың кешендері болып табылады. Энзимдердің көмегімен белсенді түрде макрофаг-жасушалар пайда болады, олар зиянды заттар мен микроағзаларды тез тауып, оларды жоя алады. Сондықтан оның саны азайған жағдайда, ауырып қалу қаупі күшейе түседі.
Энзимдер жасылкөктерде, бидай өсінділерінде, әртүрлі дәнді-дақылдарда (зығыр, күнбағыс, күнжіт, жүзім, анар дәндері) құрамында көп болады. Ферменттер көкөністерде азырақ, ал жемістерде айтарлықтай көбірек болады. Шындығында, пайдалы энзимдерді алу үшін мұндай азық-түлікті килограмдап жеуге тура келеді. Одан гөрі қарапайым тәсіл – энзимдері бар шырынның бірнеше стаканын ішу. Ол жасұныққа бай өнімдерге қарағанда, тезірек әрі жақсырақ сіңеді.
ПБұл жерде тағы да бір БІРАҚ бар. Көптеген шырын сыққыштардың «қорыту» орнынан өткен кезде, энзимдер жойылып кетеді. Қазіргі заманғы сепаратор типтес құрылғылар минутына 6-дан 20 мыңға дейінгі айналу жылдамдығымен жұмыс істейді. Сондықтан өнім мен шырын сыққыштың бөлшектерінің жанасуынан өте жоғары үйкеліс күші пайда болады, ол өнімнің қызуына әкеледі. Ал энзимдер 30°С температураның өзінде пайдасыз болса, 47°С –де мүлде жойылады. Осындай жағдайда салқын престік сығымы бар ANGEL шырын сыққышы өзінің денсаулығын күтетін адамдар үшін қайталанбас жаңалық болып табылады. Ол жемістер мен көкөністердің құрамындағы барлық дәрумендер мен ферменттерді сақтайды.

ANGEL-дің қайталанбас технологиясы

Бұл ANGEL СО ltd фирмасы жасаған, қайталанбас, патенттелген технологиясына сәйкес жүзеге асырылады. Ол 1982 жылы компания зерттеу орталығы ретінде құрылды, оның міндеті шырындағы барлық пайдалы заттарды сақтайтын шырын сыққыш жасап шығару болды.
ANGEL шырын сыққышы жұмысының басты принципі – өнімнің қызып кетуіне жол бермейтін екі ротордың баяу айналуы(82 айн/мин). Роторлар өнімді ұзындығы бойынша орын ауыстырады, сөйтіп соңғы тамшысы қалғанша сығады. Бұл шырын сыққыштың жоғары қуаттылығы – 3 ат күшінің көмегімен жүзеге асырылады. Соның есебінен ANGEL энзимдерге бай дәндер мен сүйектерді уата алады, тіпті қылқан жапырақтарынан да шырын шығарады.
ANGEL керемет шырын сыққышы жылдың салқын мезгілінде ауырғысы келмейтіндерге жаңа мүмкіндіктер береді. Мысалы, шыршаның қылқандарында иммунитетке қажет С дәруменінің мөлшері лимоннан 100 есе көп болып табылады. Иммундық жүйені өсіп кеткен бидай дәндерінен жасалған сүт те жақсы қалыптандырады. Мұндай сусынды тұрақты ішу екі аптаның ішінде асқазан жарасы, бронхты астма, экзем, тіпті туберкулез кезінде ағза жағдайын едәуір жақсартады. Мұндай қорытындыны 20 жылдық тәжірибелер нәтижесінде Швейцарияның атақты дәрігері К.Шмидт жасады. Зығыр дәндерінен жасалған сығынды да пайдалы. Ол май қышқылдарымен қанықтырылған Омега-3- ке бай, олар көптеген аурулардың, соның ішінде қатерлі ісік ауруының алдын алуға қажет. Канада мен АҚШ денсаулық сақтау министрлігі күнделікті рационға зығыр дәндерін қосуға кеңес беруі тектен-тек емес.
Бұлардың барлығына сепаратор типтес классикалық шырын сыққыштары бар адамдардың қолы жете бермейді – бұл құрылғылардың мұндай өнімдерден шырын шығаруға күші жетпейді. ANGEL шырын сыққышына мұндай жағдайда ешқандай қиындық жоқ.

Үнемдеу және қолайлылық

ANGEL премиум-класының шырын сыққышы 47,5 мың рубль тұрады. Бірақ бұл керемет құрал өзін-өзі тез ақтайды. Өзіңіз шешіңіз. ANGEL-ді қолдана отырып, сіз бір килограмм сәбізден 810 грамм шырын ала аласыз. Қалдық – жоңқаға ұқсас күнжара. ANGEL-ден шыққан күнжараның құрғақтығы сонша, оны кейде жағып жіберуге де болады. Басқа шырын сыққыштармен мұндай нәтижеге жету мүмкін емес. Орта есеппен, бір килограмм сәбізден 450-490 грамм шырын шығады. 510 грамнан астам ылғалды күнжара қоқыс шелегіне жөнелтіледі. Егер отбасы күніне 1 литр шырын ішетін болса (әртүрлі өнімдерден – арзан сәбізден бастап, қымбат анарлар мен ананасқа дейін), ANGEL-мен олардың жылына 25 мың рубльге жуық ақшаны үнемдейтіндігі есептелді. Осындай рекордты нәтижелерімен шырын сыққыш Сіздерді ұзақ уақыт бойы таңдандыратын болады. Оның корпусы даттанбайтын болаттан, ал роторлары хирургиялық болаттан жасалған. Құрылымының беріктігі сонша, шырын сыққышты тек балаларыңызға ғана емес, немерелеріңізге де бере аласыз.
ANGEL – сіздің денсаулығыңызға қызмет ететін премиум-класс шырын сыққышы! Салқын престік сығым технологиясымен сіз нағыз нәрлі шырынды аласыз, ол ең салқын мезгілде де сіздің денсаулығыңызды сақтайды!

Рецептілер:

Иммунитетті күшейтетін қысқы шырын

- 300 г. Мұздатылып қатырылған таңқурай
- 2 ст. л. Майқарағай жаңғақтары
- 2 алмұрт
- 5 ст. л. өсіп кеткен бидай
- 2 ас қасық бал

ANGEL жаңғақтан, қатырылған жидектен де шырын шығаруға қабілетті - аяз энзимдерге кедергі болмайды! Шырын сыққыштан өткен бал салқын сусынмен жақсы араласады. Бидай дәндерін «Дон Грин» өсіргішінде өсіру қолайлы. Бұл небары 8-10 сағат алады.

Салқынға қарсы дәмді шырын

- 300 г қызанақ
- 2 апельсина
- 2 зсарымсақ бөлігі
- 3-5 бұршақ қара бұрыш

Хирургиялық болаттан жасалған роторлар көкөніс шырындарына қажет ажырамас бөліктер - бұрыш бұршақтарын, зімбір мен желкек тамырын, теңіз тұзын оңай уатады. Ал шырын сыққыштан өткен сарымсақ барлық пайдалы қасиеттерін сақтап қалады, бірақ таңданарлығы – қолданғаннан кейін өзіне тән иісін сақтамайды.