Басты

Аймақтарда Ангелді қалай сатып алуға болады

Пайдалы мақалалар

02.09.2011

Бақбақтан жасалған шырын Бақбақтан жасалған шырын       Жаңа жылдық тағамдарға бай мерекелік үстелдер жақында бізге гастрономиялық рақаттың құндылығын есімізге түсіреді. Жұмыс күндерінде де, мерекелерде де біз өзімізді тәтті нәрселермен еркелетуге тырысамыз және тағамдарымыздың пайдасын да еш уақытта естен шығармаймыз.

одан әрі оқу»

02.09.2011

"Женское здоровье" журналындағы мақала, қаңтар 2010 ж Статья из Журнала "Женское здоровье". Январь, 2010 г.     Қыс кезінде өзіңізді қолайсыз сезініп, жиі салқын тигізесіз бе? Отличная новость: справиться с этими проблемами поможет ANGEL - уникальная соковыжималка холодного прессового отжима с тройной фильтрацией от корейской компании ANGEL CO ltd.

одан әрі оқу»

02.09.2011

Ауыл шаруашылығында қолданылатын химиялық заттардың әсерінен өзіңізді қалай қорғауға болады? Ауыл шаруашылығында қолданылатын химиялық заттардың әсерінен өзіңізді қалай қорғауға болады? Норман Уокердің "Лечение соками" кітабы материалдарынан.

одан әрі оқу»

Нәрлі шырын


Біздің компания "Живой сок" деп аталады, яғни бұл кездейсоқтық емес                       С  ANGEL –дің салқындатып престелуі арқылы Сіз әрқашан 100% нәрлі шырын аласыз.

Нәрлі шырын дегеніміз не? Оның басқаша болуы мүмкін бе?

Біздің ағзамыз миллиардтаған кішкене жасушалардан тұрады, олардың барлығы – тірі. Демек, сол сияқты олар үшін құнарлы тамақтану нәрлі, әрі белсенді болуы қажет.

Біздің тағам, оның құрамында тірі жасушалар мен сезілмейтін энзим-ферменттердің көп болуынан, соншалықты нәрлі болып саналады..

Энзимдер, бұл – өмір сүру мен ұзақ өмір сүрудің негізі, сонымен қатар біздің ағзамызда жүріп жатқан химиялық реакцияларды жылдамдататын биологиялық белсенді катализаторлар. Мамандардың айтуы бойынша, энзимдер ісік жасушаларын «қайнатып» жібере де алады. Энзимдердің басты көзі - өсімдік тағамы (барлық көкөністер мен жеміс-жидектер), және көп мөлшердегі – дәндер, тұқымдар, сонымен қатар 4-5 күндік жас өскіндер.

Шырынды алу кезінде ШЫРЫН ҚАНДАЙ ӘДІСПЕН ӨЗЕКТЕН АЛЫНҒАНЫН БІЛУ МАҢЫЗДЫ.  

Бұл күнде екі әдіс белгілі: центрифугалық әдіс (немесе сепараторлық) және престік.

Өмір мен өлім бір уақытта қатар жүре алмайды. Бұл алдымен, температураға және оның тірі өсімдіктер, жеміс-жидектер, көкөністер мен тұқымдарға жойғыш әсер етуіне қатысты. Температура жоғары болған сайын энзимдер жойылып кетеді, дәрумендер бұзылады. Ал температураның жоғарылауы шырын сыққыштың центрифуга-елеуіштің жоғары жылдамдықты (бірнеше мыңға!) айналымы кезінде шарасыз болады... Салқын пресс – бұл пайдалы энзимдердің құнарлылығын сақтап қалуға мүмкіндік беретін жақсы альтернатива... Нәрлі шырын – бұл А, В, С, Е дәрумендері, пайдалы микроэлементтер, антиоксиданттар және табиғи антибиотиктер .

Алынатын нәтиже – бұл біздің әдемі теріміз, оның жарқын бейнесі. Бұл біздің көзіміздің көруі, әдемі шаш пен тырнақ. Шырын және оның құрамындағы пайдалы заттар сүйектің қатаюына әсер етеді және остеопороздың пайда болуының алдын алады. Кәрілік есік алдында әлі де көп күтуі мүмкін. Таза күйінде жасартатын эликсир – бидайдың өскен дәнінен жасалған "сүт" - бұл шынында да керемет!

Нәрлі шырындар – бұл табиғи "әйелдік гормондары" және қанды қалпына келтірушілер, бұл "ерлердің көмекшілері". Анар мен оның дәндері шырынының тиімділігі клиникалық түрде ерлер күшінің шетін мәселесінде дәлелденген. ("Анар шырыны" бетін қараңыз).

Нәрлі шырындардың, әсіресе жидек шырындары, құрамында көп мөлшердегі белсенді антиоксиданттар бар, яғни бұл қатерлі ісіктен сақтану немесе оны «тоқтатуға» мүмкіндік деген сөз. Анар шырыны мақаласынан, Сіз, простат ісік ауруына қарсы анар шырынының тиімділігі жөніндегі ақпараты бар медициналық көздерге сілтемелер таба аласыз...

Нәрлі шырындар тамырларды нығайтуға, бауырды «тазартуға» және тағы басқаларға мүмкіндік береді...

ПШексіз есептей беруге де болады, бірақ ең бастысы: НӘРЛІ ШЫРЫН – БҰЛ БІЗДІҢ ДЕНСАУЛЫҒЫМЫЗ, ӘСЕМДІК ПЕН БЕЛСЕНДІ ҰЗАҚ ӨМІР СҮРУ.